Zadnji dan na Malti

Nov dan in s tem tudi najin zadnji dan na Malti, saj jutri zgodaj zjutraj odhajava domov. Današnji dan je namenjen izključno relaksaciji, plaži, brezdelju, ležanju, skratka ne delava nič danes. :)

Zjutraj se kot običajno zbudiva okoli osme ure zjutraj in se odpraviva na zajtrk. Kot običajno je večina gostov angleških upokojencev, zato midva s svojim emšom kar izstopava med njimi. Čez dan se dvakrat odpraviva na plažo, da se naužijeva še zadnjih sončnih žarkov v letošnjem letu.

Popoldne se podava na lov za jutrišnjim prevozom, saj morava izpred hotela iti ob pol peti uri zjutraj, da prispeva pravočasno na letališče. Vse agencije ponujajo enotno ceno prevoza s taksijem 25 eur, kar se nama zdi veliko, saj sva slišala, da bi bila nekje realna cena 15 eur. Midva se ne dava in le najdeva prevoz kar v eni trgovini, kjer tudi ponujajo prevoze. Prevoz sva dobila za 18 eur. 

Buggibba at nihgt
Zvečer večerja in tokrat za spremembo zelo dobra, škoda da ni bila prejšnje dni takšne izbire. Po večerji še zadnji sprehod po promenadi in za nakup spominkov. Zvečer greva kmalu spat saj morava zjutraj zgodaj vstati.
Zadnja noč iz najine terase



Zadnji dan na Malti Zadnji dan na Malti Reviewed by Unknown on 02:55:00 Rating: 5

Ni komentarjev:

Lucija Pusovnik. Zagotavlja Blogger.